Skip to main content

Integritetspolicy

Glans hair AB

Org. Nr: 559149-5741

Postadress: Källparksvägen 22, 187 67 Täby, SVERIGE

E-post: Info@glancehair.com

ALLMÄNNA VILLKOR

Följande allmänna villkor är tillämpliga för alla avtal som träffas med Glans hair AB, 559149-5741 (vidare angivet som Glans hair). Genom att beställa från Glans hår accepterar du därmed dessa villkor vid beställning i vår webshop. Beställningar gjorda av personer under 18 år betraktas som kontantköp och kräver en förälders eller vårdnadshavares godkännande. Glans hair reserverar sig för eventuella typografiska fel i text och bild, samt fel i produktspecifikationerna för alla produkter i vårt sortiment. Glans hår förbehåller sig även rätten att korrigera eventuella fel i informationen om produktens tillgänglighet. För att få bästa resultat av din produkt rekommenderar vi att du följer våra vårdriktlinjer. Läs mer på vår hemsida om vårdriktlinjer.

PRISER OCH BETALNING

Varje pris anges inklusive moms. Förutom priset på produkten kan det tillkomma extra kostnader för betalning och leverans beroende på vilken metod du väljer. Information om priser, leveransvillkor och betalningsmetoder framgår tydligt i kassan. Den totala summan som ska betalas kommer tydligt att visas innan du bekräftar din beställning eller bekräftar det belopp som ska betalas. Kampanjer eller prissänkningar kommer att tillämpas antingen på produkten eller genom att ge en rabatt på webbplatsen. Våra kampanjer och erbjudanden gäller så långt lagret räcker eller till ett givet slutdatum.

Observera: För länder utanför EU kan det tillkomma ytterligare lokala avgifter såsom skatter och tullavgifter som kunden ska betala.

KLARNA

Glans hår erbjuder Klarna som alternativ betalningsmetod. Välj att betala direkt, senare eller i delbetalning. Glans hår fungerar med Klarna i Sverige.

KEDITKORTSBETALNING

Du kan köpa varor från Glans hår genom att använda Visa- och Mastercard-kort som är godkända för internethandel via Klarna. Inga extra avgifter tillkommer.

RABATTER

Rabatter, inklusive studentrabatter, gäller inte reavaror eller presentkort. Våra kampanjer kan inte kombineras med varandra och du kan inte använda två olika rabattkoder på samma beställning. Om du har en rabattkod, använd den i kassan.

I kassan kan du välja vilket leveranssätt som är tillgängligt för din region och se vilka leveranstider som gäller. Vi strävar efter att ha alla våra varor i lager. Skulle en produkt inte vara tillgänglig för omedelbar leverans, kommer det tydligt framgå bredvid produkten. Skulle vi inte kunna uppfylla det avtalade leveransdatumet kommer vi att kontakta dig. Om paketet inte kommer fram, vänligen meddela oss inom 7 dagar från beställningsdatum. Ditt paket kan bli försenat under nationella helgdagar, kampanjer eller transportstörningar. Observera att leveransförändringar kan förekomma under helgerna. När din beställning lämnar vårt lager får du ett mail om att din produkt är på väg.

Observera: För länder utanför EU kan det tillkomma ytterligare lokala avgifter såsom skatter och tullavgifter som kunden ska betala.

PostNord 1-2 ARBETSDAGAR

Alla beställningar som görs från måndag till fredag före kl. 14.00 lokal tid (GMT+1) kommer att skickas samma dag.

För leveranser utanför Norden (Sverige, Norge, Danmark och Finland) använder vi FedEx. Leveranstiden är uppskattningsvis 3-4 arbetsdagar.

STANDARDLEVERANS

Vårt lager packar vanligtvis din beställning inom 24 timmar från beställning (gäller från måndag till fredag).

Leveranstid:

EU och Storbritannien: 3-4 arbetsdagar. Utanför EU: Leveranstider varierar beroende på vilket land paketet ska till.

FedEx levererar vanligtvis paketet hem till dig eller till din brevlåda. Skrymmande paket skickas till ditt närmaste postkontor där du kan hämta det senare.

Vissa beställningar skickas även via den lokala posten. Ta en titt på ditt lokala inläggs webbplats med spårningsnumret i leveransbekräftelsen eller kontakta kundtjänst för mer information.

Variationer kan förekomma vid leverans till avlägsna platser eller på grund av nationella helgdagar.

RETUR, ÅTERBETALNING, KLAGOMÅL

Glans hair vill att alla våra kunder ska känna sig trygga när de handlar hos oss och att du alltid har rätt att ångra ditt köp och returnera dina varor till oss. Du som kund ansvarar för alla fraktkostnader som uppstår vid retur eller byte av varor samt ansvarar för eventuellt värdeminskning på grund av hantering av produkterna mer än vad som är nödvändigt för att fastställa produktens karaktär och form. Skulle du ha fått en felaktig eller felaktig vara ersätter vi dig för kostnaden för returleverans. För frågor kan du nå oss på info@glancehair.com .

RETURER

Alla returer måste returneras enligt följande:

Packa produkten väl i samma förpackning/påse som den kom i.

Använd vårt returformulär som du hittar här.

Skicka ditt returformulär tillsammans med din beställning till Glans hair AB, Källparksvägen 22, 187 67 Täby, Sverige.

Lämna in ditt paket på närmaste postkontor. Spara kvittot.

På grund av hygieniska skäl, observera att det inte är möjligt för oss att ta emot returer om håret är provat. Håret måste returneras med produktens kompletta originalförpackning. Om produkten är förseglad (med guldsnöre eller liknande) ska förseglingen inte tas bort.

RÄTT TILL RETURNERING Om du vill ångra din beställning eller returnera dina varor, vänligen meddela oss det skriftligen inom 5 arbetsdagar från det datum du mottog dina varor. Detta görs via e-post. På Konsumentverkets hemsida kan du hitta en standardblankett för att utöva din returrätt. Du har ytterligare 7 dagar på dig att returnera varan. Vi återbetalar dina pengar, helst med samma betalningsmetod som du använde vid beställningen (eller, om betalningen ännu inte har betalats för varorna, se till att returen återspeglas i ditt kontosaldo), så snart som möjligt. Återbetalningen betalas tillbaka till dig inom 7 dagar från det att du meddelat oss att du vill returnera varan, detta under förutsättning att vi mottagit varan eller bevis på att du har returnerat varan. Du som kund är ansvarig för alla fraktkostnader som uppstår vid retur eller byte av varor samt ansvarar för eventuellt värdeminskning på grund av hantering av produkterna mer än vad som är nödvändigt för att bestämma produktens karaktär och form.

UTBYTE

Vi erbjuder inga byten, men det är möjligt att returnera varor enligt ovan och att göra en ny beställning online.

ÅTERBETALNINGAR

Glans hair garanterar återbetalning i enlighet med returrätterna. Hela värdet återbetalas under förutsättning att produkterna returneras i samma skick som de skickades ut till dig i. Det innebär att varorna inte får vara skadade, smutsiga, tvättade, ändrade eller slitna samt att eventuella etiketter och etiketter är intakta. Om varan är i modifierad form kommer en nedskrivningsbedömning att göras. Värdeminskningen återbetalas inte.

Om du har fått en defekt produkt bör du omedelbart meddela Glans hair och returnera varan i enlighet med ovanstående information. För varor som anses ha ett defekt kommer Glans hair att ge full återbetalning för dessa varor. Reglerna häri begränsar inte befintliga lagstadgade rättigheter. När det gäller en redan påbörjad tjänst kan returer endast göras för de tjänster som ännu inte är utförda.

PRODUKTANSPRÅK

Om du tror att en produkt är defekt eller felaktig, kontakta oss eller skicka tillbaka den för återbetalning. För att Glans hår ska kunna bedöma varan i fråga måste hela produkten returneras tillsammans med en fördjupad beskrivning av problemet och hur produkten användes. Om hela produkten/beställningen inte returneras till oss kan vi inte göra en fullständig bedömning av problemen med varan och kan endast basera eventuella återbetalningsbeslut på den del vi har fått. Vid problem med hårfäste, vänligen kontakta den enskilde eller den salong som utfört tjänsten, då denna person ansvarar för att tjänsten utförs korrekt. Tyvärr kan vi inte ersätta kostnader för hårfäste eller borttagning av hårförlängningar. Vid en defekt/problematisk produkt kommer kunden inte att behöva betala några kostnader. Glans hair betalar returfrakt, så länge som ett kvitto (eller kopia av ett kvitto) tillhandahålls. Varje begäran om återbetalning måste göras inom rimlig tid från mottagandet av beställningen.

Om du som privatperson har fått en felaktig produkt har du rätt att returnera varan inom tre år från det att du mottagit varan, och inom två månader från det att du upptäckt eller borde ha upptäckt felet.

PRODUKTANSVAR

Glans hår frånsäger sig allt ansvar för hur produkten används och kasseras till köparen. Köparen har ensam ansvar för användningen av produkten och måste personligen kontrollera eventuella allergier eller oegentligheter. Glans hår rekommenderar att produkterna alltid används på det sätt som anges i produktinformationen på hemsidan. Den enda informationen som är aktuell är den som finns på Glans hairs officiella hemsida.

INTEGRITETSPOLICY

Vi följer den allmänna dataskyddsförordningen (GDPR). I samband med din registrering och beställning samtycker du till att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår organisation i enlighet med GDPR för att kunna fullgöra vårt avtal gentemot dig. Enligt personuppgiftslagen har du rätt att få tillgång till de uppgifter som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen rättas eller raderas. Kontakta oss i sådana fall via e-post.

FORCE MAJEURE

Glans hår ansvarar inte för förseningar i prestanda orsakade av omständigheter som ligger utanför Glans hårs rimliga kontroll. Vid force majeure har Glans hair rätt till ytterligare tid för att fullgöra sina åtaganden. Exempel på sådana omständigheter inkluderar, men är inte begränsade till, strejker, terrordåd, krig, leverantörs-, transport- eller produktionsproblem, växelkursfluktuationer, statliga regleringsåtgärder eller naturkatastrofer. Om en sådan omständighet varar mer än två månader har båda sidor rätt att säga upp detta avtal utan att den andra parten och/eller har rätt att få ersättning eller skyldig att lämna ersättning.

Vilka rättigheter du har över dina uppgifter

Om du har ett konto på den här webbplatsen, eller har lämnat kommentarer, kan du begära att få en exporterad fil med de personuppgifter vi har om dig, inklusive alla uppgifter du har lämnat till oss. Du kan också begära att vi raderar alla personuppgifter vi har om dig. Detta inkluderar inte några uppgifter som vi är skyldiga att behålla för administrativa, juridiska eller säkerhetsändamål.

Ditt din data och samtycke

Genom att använda vår webbplats samtycker du härmed till vår integritetspolicy och godkänner dess villkor.

Information vi samlar in

Den personliga information som du ombeds lämna, och skälen till varför du ombeds att tillhandahålla den, kommer att göras tydliga för dig när vi ber dig att tillhandahålla din personliga information.

Om du kontaktar oss direkt kan vi få ytterligare information om dig såsom ditt namn, e-postadress, telefonnummer, innehållet i meddelandet och/eller bilagor som du kan skicka till oss och all annan information du kan välja att tillhandahålla.

När du registrerar dig för ett konto kan vi be om din kontaktinformation, inklusive uppgifter som namn, företagsnamn, adress, e-postadress och telefonnummer.